Életmód tanácsadás

A családfakutatás legfontosabb forrásai

családfakutatás

Örülne, ha megismerhetné a családja történetét? Nem élnek már hozzátartozói, akiktől információkat tudna gyűjteni az ősökre vonatkozóan? Éljen a családfakutatás lehetőségével, ami sokat segíthet Önnek a kérdések megválaszolásában!

Vannak, akik korán elveszítik a szeretteiket, és keveset tudnak a rokonaikról, az őseikről. Ha meghalnak a nagyszülők, akkor már csak a szülőktől lehet tájékozódni a család történetéről. Amennyiben pedig a szülők is eltávoznak, akkor nincs olyan személy aki válaszolna a kérdésekre. Sokan szeretnének a családfájukról többet tudni, ami nem egyszerű feladat, és segítség nélkül komoly nehézséget okoz. A családfakutatás lehetővé teszi, hogy megismerje elhunyt, valamint a távol tartózkodó hozzátartozóinak adatait, életét. A családfakutatással foglalkozó szakemberek munkájuk során begyűjtik a szükséges dokumentumokat, amelyek elengedhetetlenül fontosak az eredményhez. A családtagok születési, keresztelési, házassági, halotti anyakönyvei a családfakutatás legfontosabb forrásai. Az adatokat összegyűjtve el tudják készíteni a családfát, ami képet ad a megrendelőnek az ősei életéről. Ha Ön meg szeretné ismerni a nagyszülők, a dédszülők, és azok szüleinek történetét, akkor érdemes a családfakutatás szolgáltatást igénybe venni. Ha él ezzel a lehetőséggel, olyan válaszokhoz, információkhoz juthat, amelyekre esetleg nem is gondolt, és ismeretei teljesebbek lesznek a családjáról. Előfordulhat, hogy örökséghez jutott, aminek köszönhetően olyan vagyontárgyak, képek kerültek a birtokába, amelyek felkeltik az Ön érdeklődését. A nyomozást elkezdheti egyedül is, de sokkal sikeresebb lesz, ha tapasztalt szakemberekkel működik együtt. Rengeteg időt és energiát spórolhat meg, ha gyakorlott szakemberekre bízza a családfakutatást.

Ismerje meg őseinek történetét részletesen a családfakutatás segítségével! Keressen bennünket bizalommal, és informálódjon a tevékenységünkről a www.csaladfakutato.hu internetes oldalon! Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-70-4536827-es telefonszámon, vagy az info@genealogus.hu e-mail címen.