Életmód tanácsadás

A Germán Gyógytudomány szemszögéből a világjárvány helyzet

Germán Gyógytudomány

Szeretne egészséges maradni a jelenlegi járványhelyzetben is? Örülne, ha választ kaphatna az Önben felmerült kérdésekre a betegségekkel kapcsolatban? Ismerje meg a Germán Gyógytudomány tanításait, amelyek segítenek a jelenleg felmerülő problémák megoldásában is!

Napjainkban az emberek keveset foglalkoznak önmaguk megismerésével, pedig erre egyre nagyobb szükség van. A mindennapi teendők ellátása, és a munkahelyi túlterheltség mellett kevés idő jut a pihenésre, a kikapcsolódásra, és még ennél is kevesebb a hasznos információk gyűjtésére. Az oktatás keveset tanít az élet és az ember működéséről, az egészségügy pedig leginkább a betegségekkel és a tüneti kezelésekkel foglalkozik. Az ember hármas egység, test, lélek és szellem. Nem elegendő csak a testtel törődni, és figyelmen kívül hagyni a lelki fejlődés, harmónia fontosságát, valamint a megfelelő ismeretek elsajátítását. A Germán Gyógytudomány alapítója Dr. Ryke Geerd Hamer, aki az életét annak szentelte, hogy segítsen az embereknek a betegségek megelőzésében, és az ehhez szükséges információk megszerzésében. A Germán Gyógytudomány részletesen bemutatja a természeti törvényeket, amelyek mindenkire egyformán érvényesek. Ha az emberek birtokában lennének ennek a tudásnak, akkor könnyen megérthetnék az összefüggéseket, az egyes betegségek kialakulását, és a gyógyulási folyamatokat. A Germán Gyógytudomány választ ad a jelenlegi világjárvánnyal kapcsolatos kérdésekre is, amelyeket megismerve mindenki megszabadulhatna a kialakult betegségtudattól, és boldogan, egészségben élhetne. A Germán Gyógytudomány részletesen kifejti, hogy mi okozhatja a légzőszervrendszeri problémákat, köztük a súlyos tüdőgyulladást, bemutatja, hogy milyen intelligens az emberi szervezet, hogyan biztosítja a túlélést, és mennyire csodálatos öngyógyító folyamatokra képes. A tanítás szól a baktériumokról, a vírusokról, és a gombákról is, amelyeknek a szervezeten belüli működésükről keveset tud az emberek többsége.

Tájékozódjon, és bővítse az ismereteit, a Germán Gyógytudomány segítségével egészséges maradhat Ön és a családja a világjárvány idején is! Bővebb információhoz juthat a www.germangyogytudomany.hu weboldalon, felmerülő kérdéseire pedig készséggel válaszolnak a 06-20-9154715-ös telefonszámon, vagy az info@germangyogytudomany.hu e-mail címen!