Életmód tanácsadás

Alakformáló edzés a tökéletes megjelenésért

alakformáló edzés

Jobb állóképességet, erősebb izomzatot szeretnél? Nem vagy elégedett az alakoddal, és hatékony megoldást keresel a változtatás érdekében? Ha alakformáló edzésen veszel részt, többféle gyakorlattal mozgathatod át az egész testedet, és látványos változást érhetsz el már rövid idő alatt.

A legtöbb ember siet, rengeteg munka mellett igyekszik a kevés szabadidejét beosztani, így nem mindig jut idő a mozgásra. Ennek hiányában, és az egészségtelen étkezés, a stresszes mindennapok miatt könnyű elhízni. Mindenki szeretné magát jól érezni a bőrében, amiért sokat kell tenni. Többféle sportolási lehetőség közül válogathatsz Te is, azonban fontos, hogy rendszeresen szakíts rá időt. A sporteszközök sokat segítenek, viszont nem biztos, hogy megfelelően használod ezeket, ha nem kérsz tanácsot. Annak érdekében, hogy sikerüljön minél hamarabb változtatni, és jól is érezd magad az erre fordított munka közben, érdemes alakformáló edzésre járni. Tapasztalattal rendelkező edzők várnak, akik többféle gyakorlattal, tanácsokkal segítenek a fejlődésben. Az alakformáló edzésen kipróbálhatsz különféle segédeszközöket, megdolgoztathatod az izomcsoportokat, hatékonyan végezheted a zsírégetést, és elégedetten zárhatod a napot minden alkalommal. Egyéni időbeosztásod szerint választhatod ki a számodra megfelelő időpontokat az alakformáló edzésre.

Jelentkezz hozzánk alakformáló edzésre, és legyél napról napra elégedettebb! Kérd hozzáértő segítségünket, hogy már az első alkalom után jobban érezd magad! Team Fitness edzőtermünkben egyedülálló alakformáló edzésen vehetsz részt, amely során a zsírégetésre, az izomépítésre, és a keringési rendszer fejlesztésére egyaránt sor kerül. A bemelegítést követően többféle gyakorlattal mozgatjuk át az egész testet, különböző segédeszközökkel is dolgozunk.

Ha szeretnél vidám, hatékony alakformáló edzésen részt venni, amely segítségével látványos változáson mehetsz keresztül, jelentkezz hozzánk a 06-1-2508640-es telefonszámon, vagy az info@teamfitness.hu e-mail címen! Bővebb információért pedig látogass el a www.teamfitness.hu weboldalra!