Életmód tanácsadás

Germán Gyógytudomány, mint öngyógyító erőnk

Germán Gyógytudomány

Mára elfogadott nézőpont, hogy mindannyian rendelkezünk természetes gyógyító erőkkel. A traumák és a testi-lelki elváltozásaink közötti kapcsolat szintén elismert tény hosszú ideje.
Dr. Ryke Geerd Hamer a hiányzó láncszemet mutatta be nekünk a biológiánk és az elménk kapcsolata között a Germán Gyógytudománnyal. A fejlődéstörténet figyelembevételével, a biológiai természettörvények ismertetésén keresztül szemléltette azokat a biológiai programokat, amelyektől mára jelentősen eltávolodtunk, bár évmilliók óta a túlélésünket hivatottak szolgálni.

Dr. Hamer felfedezésének hiteles formája a Germán Gyógytudomány. Mindannyiunk közös érdeke, hogy felelősségteljes forrásból tájékozódjunk a Germán Gyógytudománnyal kapcsolatban, amely nélkülözi a félreértéseket és a meggondolatlan kijelentéseket. A biológiailag logikus magyarázatok és összefüggések a szervezetünk intelligens működése felől nyugtatnak meg minket, azonban az idejében történő felismerést, megértést, cselekvést – bizonyos esetekben szakember segítségét – nem lehet kikerülni. A Germán Gyógytudomány által bepillantást nyerhetünk az agy-lélek-szerv szintjén történő alkalmazkodás összetevőibe:
– az elváltozásainkat elindító biológiai konfliktusokba;
– a betegségek két fázisába;
– a különböző szövetfajták csíralemez származásától függő működésébe;
– a mikroorganizmusok szerepébe;
– az elváltozások biológiai értelmébe.
Germán Gyógytudomány segítségével ráeszmélhetünk, hogy a „gyógyító” maga a test, illetve a természet lenne, ha már idejében ismernénk biológiai programjainkat és azokat a szükségleteinket, készségeinket, amelyek a környezethez való alkalmazkodást, a konfliktusaink biológiai megoldását, illetve az ezt követő regenerációt lehetővé teszik.

Hisszük, hogy a velünk született érzelmi, biológiai, fiziológiai folyamatainknak, öngyógyító erőnknek fejet hajtva tudunk csak a természettel együttműködni. Erről szólnak a Germán Gyógytudomány ismeretei. Ismerkedjen meg a Germán Gyógytudománnyal www.germangyogytudomany.hu internetes oldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-9154715-ös telefonszámon, vagy e-mailben az info@germangyogytudomany.hu címen!