Életmód tanácsadás

Hűséges társ bárhol? Gondoskodjon svájci fehér juhászkutyáról!

svájci fehér juhászkutya

Családja minden tagja szeretne egy jó házőrző, ugyanakkor figyelmes, hűséges kutyát? Önnek van szüksége egy könnyen tanítható társra otthon, és a munkaterületén is? A svájci fehér juhászkutyában nem csalódhat!

A négylábú kedvencek sok örömet, szeretetet hoznak a gazdájuk életébe, ezért egyre többen vannak, akik kutyával bővítik a családjukat. Fontos, hogy a gyermekekhez hasonlóan ne maradjon el a kiskutya helyes nevelése sem, amihez nélkülözhetetlen a sok idő és a türelem. Megfelelő szocializációval biztosítani lehet, hogy a négylábú harmonikusan beilleszkedjen a környezetébe, jó viszonyt alakítson ki az emberekkel és a fajtársaival. A szobatisztaság, a hempergésről, rágcsálásról, ugrálásról való leszoktatás mind lényeges feladatok. Az egészsége megőrzése érdekében pedig elengedhetetlen a jó minőségű táplálék, a tiszta környezet, valamint a rendszeres mozgás.

Kutyára szükség lehet otthon, ha szeretne a háza biztonságáról ezen a módon is gondoskodni, és vannak olyan munkaterületek, amelyek esetében szintén nagy segítséget jelent egy hűséges, okos kedvenc. Svájci fehér juhászkutyával jól járhat minden tekintetben! A svájci fehér juhászkutya gazdáival szemben nagyon figyelmes, kedves, többféle kutyás sportra alkalmas, és ezekben versenyképes is. Gyorsan tanuló fajta, remek őrző-védő eb, vakvezetésre, kutatómunkára kiképezhető.

Ice Wine svájci fehér juhászkutya kennelünkben megtalálhatja kedvencét! Magyarország első számú svájci fehér juhászkutya tenyészete vagyunk, régóta foglalkozunk ezzel a tevékenységgel, és rengeteg díjat nyertünk, amelyekre nagyon büszkék vagyunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egészséges, szép kutyák szülessenek, és nagy figyelmet fordítunk arra, hogy gondoskodó gazdikra találjanak. Ha szeretne egy könnyen tanítható, szép küllemű, kedves jószágot, megéri hozzánk ellátogatni! Jusson hasznos információkhoz a svájci fehér juhászkutyákkal kapcsolatban, és tekintsen bele szakmai életünkbe a www.icewinekennel.com weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-20-3836963-as telefonszámon, vagy írjon nekünk a dogz.kata@gmail.com e-mail címünkre!