Életmód tanácsadás

Nikon Coolpix W150: kompakt gép, praktikus funkciókkal

Nikon Coolpix

Fényképezőgépet vásárolni nem feltétlenül egyszerű, hiszen a kínálat rendkívül széles. Természetesen egy profi fotósnak valamivel könnyebb a dolga, hiszen ő pontosan tudja, hogy mire van szüksége, valamint, hogy mit várhat az egyes gépektől, illetve kiegészítőktől. Annak azonban, aki nem professzionális felhasználásra keresi az ideális gépet, elsőként érdemes megismernie a kínálatot, és persze azt is végig kell gondolnia, hogy milyen elvárásai vannak az új gép felé. A Nikon Coolpix termékcsalád számtalan kompakt géppel örvendezteti meg a felhasználókat. Most nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni az egyik legnépszerűbb termékről, a Nikon Coolpix W150-es fényképezőgépről!

A gép rendkívül kis méretű, kompakt, akár zsebben is elfér. Előnye, hogy nem kell bajlódnunk különféle beállításokkal, ugyanis automatikusan felismeri a témát és erre optimalizálja a záridőt, a rekeszt, a fehéregyensúlyt és persze az élességet is. 13,2 megapixeles felbontással és háromszoros optikai zoommal rendelkezik, és elektronikus stabilizátorral látták el annak érdekében, hogy rosszul megvilágított helyeken is éles képeket készíthessünk vele. A Nikon Coolpix W150 legnagyobb előnye azonban az ütés- és vízállósága: nem lesz baja, ha 1,8 méteres magasságból leejtjük, de 10 méteres mélységig vízalatti fényképezésre is használhatjuk, maximum 60 percig. Ennek köszönhetően a Nikon Coolpix W150 remek választás nyaraláshoz, hiszen nyugodtan bevihetjük a vízbe, és megörökíthetjük akár a gyerekek pancsolását, akár az egzotikus halak látványát. A Nikon Coolpix W150 FullHD videófelbontása magas minőségű mozgókép rögzítését teszi lehetővé.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a Nikon Coolpix W150 vagy a termékcsalád más fényképezőgépei iránt, bővebb információért látogasson el a www.fotostop.hu oldalra! Ha további kérdése merült fel vagy segítségre van szüksége a rendelés lebonyolításához, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36 82 510 403-as telefonszámon vagy az info@fotostop.hu e-mail címen!