Életmód tanácsadás

Sóklímagéppel az egészség megőrzéséért

sógenerátor

Szeretne a légúti problémáitól megszabadulni? Szívesen segítene másoknak a légúti panaszok leküzdésében? Működtessen sógenerátort, amely használata során egyszerre akár több ember is gyógyulhat!

Az emberi szervezet egyik alapvető működése a légzés. Ha tiszta levegőt lélegzik be, és ez helyes technikával történik, akkor sokat tesz egészségének megőrzéséért. Fontos, hogy a légutak jól átjárhatóak legyenek, és semmiféle szennyezőanyag ne jusson be a tüdőbe. A betegségek megelőzése érdekében sétáljon, vagy sportoljon sokat a szabadban, és használja ki a természeti adottságokat! A szennyezett levegő, és számos más ok miatt sajnos kialakulhat allergia, asztma, és más légúti betegség. A stressz hozzájárul ahhoz, hogy nehezebben álljon ellen a negatív hatásoknak, így könnyebben kialakulhatnak a problémák. Ha Ön is sokat köhög, esetleg más tünetei vannak, allergia vagy asztma miatt szenved, használja ki a só jótékony hatását! Megfeledkezhet a mellékhatásokról, és sokat változtathat a jelenlegi állapotán, ha él ezzel a lehetőséggel. Sószobában mikronnyi méretű sókristályrészecskéket lélegezhet be, amelyek a szervezetben elpusztítják a baktériumokat, az allergéneket, hatékonyan tisztítják a tüdőt és a szervezetet. Gyermekek és felnőttek egyaránt gyógyulhatnak ezen a módon, így akár Ön, akár a családtagjai szeretnének a kellemetlen tünetektől megszabadulni, érdemes sószobában pihenni. Jelentkezhet kúrára, vagy akár a saját otthonában is használhat sógenerátort. A korszerű sóklíma egyszerre több ember gyógyulásában is segíthet, így ha üzleti alkalmazáson gondolkodik, szintén jó ötlet egy készüléket bérelni vagy megvásárolni.

Megbízható kézből veheti át a sóklímát, ha igénybe veszi Asthma Rehabilitációs Centrumunk színvonalas szolgáltatását! Az AREC technológiának köszönhetően mellékhatások nélkül gyógyulhat. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt hasznos készüléket nyújtunk kedvező áron, amit többen is használhatnak. Informálódjon részletesen a tőlünk beszerezhető sógenerátorról a www.arec.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal! Hívja a 06-20-9743217-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az arec@t-online.hu e-mail címünkre!