Életmód tanácsadás

Szelenit marokkő a biztonságos és békés légkör megteremtéséhez

szelenit masszírozó rúd

Szeretne otthonában biztonságos és nyugodt teret teremteni? Békésebb légkörre vágyik? Gyógyító kezelést végez, és ennek során szívesen alkalmazna természetes ásványt? Ismerkedjen meg a szelenit marokkővel, ami sokat segíthet Önnek, valamint lehetősége van szelenit masszírozó rúd használatára is, amely alkalmas különböző kezelésekre.

A természetes ásványok az élet szinte minden területén jelen vannak, amelyek keménység, fény, karc, és kevésbé a szín alapján is beazonosíthatóak. Többféle jótékony hatást gyakorolnak, a kristályok energiája pozitívan hat a testre, a lélekre és a szellemre. Bármilyen probléma megoldására van szükség, Ön is megtalálhatja a célnak megfelelő ásványt, amely segít a gondok leküzdésében. Ha szeretne otthonában nyugodtabb, békésebb légkört, és igyekszik a külső negatív hatásokat távol tartani, akkor érdemes a szelenit marokkő mellett dönteni. A szelenit különböző formákban kapható, a stílusos berendezés, és a gyógyító kezelések során is támogatást nyújt. Akupresszúrás pontok kezelésekor, és energetikai kezelések esetén is érdemes szelenit masszírozó rudat alkalmazni. A szelenit sérülékeny, könnyen hasad, vízzel nem szabad tisztítani, így ékszerként kevésbé viselik, viszont a szelenit dísztárgyak jól mutatnak mindenhol. Ez a különleges ásvány fokozza a koncentrációt, segít a szövetek regenerálódásában, és jó hatással van a mozgékonyságra is.

Használja ki az ásványok gyógyító hatását, ismerje meg a szelenit marokkő előnyeit! Szerezze be ezt a nagyszerű terméket, hogy nyugodtabban, biztonságban érezhesse magát az otthonában! Ha pedig gyógyító kezelésekkel foglalkozik, érdemes a szelenit masszírozó rúd mellett dönteni. MyKriszta Ásvány ékszer webáruházunkban különleges ásványokkal találkozhat, amelyek többféle változatban állnak rendelkezésre. Informálódjon, és tekintse meg széles kínálatunkat a www.asvanyekszerbolt.hu weboldalon, ahol kényelmesen lebonyolíthatja a rendelést! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-30-5177461-es telefonszámon, vagy a mykriszta@gmail.com e-mail címen!