Ezermestereknek

Ágvágó a kerti munka könnyítéséhez

ágvágó

Szőlőt művel, vagy rendszeresen kertészkedik? Igyekszik a feladatait precízen, ugyanakkor minél gyorsabban elvégezni? Az ágvágó nagyon sokat segíthet Önnek a kerti munkák során!

Azok az emberek, akik növénytermesztéssel, borászattal, vagy gyümölcstermeléssel foglalkoznak, egész évben dolgoznak, mivel a zöld növények csak így fejlődnek megfelelően. A fák és a cserjék metszésére többször van szükség, amit csak szerszámokkal lehet helyesen elvégezni. Ezt a tevékenységet nagymértékben megkönnyíti az ágvágó. Ez a praktikus eszköz egyszerűen használható, vékonyabb és vastagabb ágak levágására egyaránt alkalmas. Az ágvágó többféle fajtája elérhető, amelyek közül a legközkedveltebb a teleszkópos nyéllel ellátott típus. Tetszőlegesen be tudja állítani a nyél kívánt méretét, így az ágvágóval könnyen hozzáférhet az eltávolítandó részekhez. A nyél kialakítása illeszkedik a kéz fogásához, így kevés fáradtsággal lehet elvégezni vele a kerti munkákat. Egy kertes házban lakó család alapvető eszköze az ágvágó, a mezőgazdasági munkaterületen pedig szintén rendszeresen használt szerszám. Az ágvágóval könnyen alakíthatja a dísznövényeket, és precízen megritkíthatja a fák lombját. A növényápolási munkák közül tavasszal és ősszel kell azokat a tennivalókat elvégezni, amelyekhez elengedhetetlen az ágvágó alkalmazása.

Jelenleg épp időszerű, hogy beszerezze ezt a szerszámot annak érdekében, hogy el tudja kezdeni a tavaszi kerti munkákat! Bí-Bor-Ász borászati szaküzletünk webáruházában többféle típusú ágvágó közül választhatja ki a megfelelő terméket. Mellévágós, rávágós ágvágók más-más kialakítású nyéllel, és különböző metszőollók is a rendelkezésére állnak. Kiváló minőségű, könnyen kezelhető ágvágókat, és más eszközöket is rendelhet kedvező áron. Informálódjon részletesen a www.bi-bor.hu weboldalon, ahol mindent megtalálhat egy helyen a hatékony és gördülékeny munkavégzéshez! Felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-72-200380-as telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info@bi-bor.hu címünkre!