Ezermestereknek

Fenyőkéreggel a rendezett kertért és a növények megóvásáért

fenyőkéreg

Szeretné a kertjét minél egyszerűbben gondozni? Igyekszik a növényeit megfelelően ápolni, de tart attól, hogy a fagy, vagy az erős napsugárzás kárt okoz? Fenyőkéreggel hatékonyan óvhatja az élőlényeket, és szebbé varázsolhatja a kültéri környezetét.

A parkosítás rengeteg teendővel jár. A fák, a bokrok, és a lágyszárúak telepítése mellett állandó ápolásra van szükség a területen. A növényeket igényük szerint kell kezelni, és fontos az időjárás hatásait is figyelembe venni. A meleg hónapokban a legalapvetőbb feladat az öntözés. Annak érdekében, hogy a növények ne száradjanak ki, célszerű olyan megoldást keresni, ami sokat segít ebben. A védelmező talajtakarást el tudja végezni a fenyőkéreg alkalmazásával, amely megóvja a zöldövezet talajának minőségét. Az erősen tűző nap nem éri közvetlenül a földet, a fenyőkéreg melegszik fel, ezáltal kellemesebb hőmérséklet marad alatta. Különböző típusú és darabolású fenyőkérget vásárolhat, a beszerzésnél igényei szerint választhat annak megfelelően, hogy milyen helyen végzi a talajtakarást. A fenyőkéreg nem csak a forróságtól véd, hanem a téli hónapokban a fagytól is. Különösen azoknál a növényeknél célszerű fenyőkérget szórni az élőlények tövéhez, amelyek érzékenyebbek a hidegre. A fenyőkéreg könnyen kezelhető, és ha szükségessé válik a csere, ezt egyszerűen megoldhatja. A fenyőkéreg felhasználásával hatékonyan óvhatja a környezetét, nem keletkezik olyan hulladék, amit el kell különíteni. Ezzel a módszerrel nem csak a növényeknek nyújt védelmet, hanem szebbé teszi a pihenésre kialakított szabad területet is. Természetes anyagról van szó, amely dekoratív látványban részesít mindenkit.

Kátai Kertészetünkből könnyen beszerezheti a megfelelő méretű és mennyiségű fenyőkérget. Hasznos tanácsokkal látjuk el, és kedvező áron nyújtjuk ezt a nagyszerű, természetes anyagot. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről a www.fenyokereg.hu weboldalon, ahol sokat megtudhat a fenyőkéreg tulajdonságairól, felhasználási módjairól is! Megrendeléssel kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-20-9291404-es telefonszámon!