Ezermestereknek

Szimeringgyártót keres?

szimeringgyártó

Olyan tömítéseket szeretne vásárolni, amelyekben maximálisan megbízhat, amelyek kiváló minőségűek, és amelyekért nem kell vagyonokat kifizetnie? A szimeringek, vagyis a radiális tengelytömítő gyűrűk kiváló megoldást nyújthatnak, ám a kedvező árban csak akkor lehet biztos, ha egyenesen a szimeringgyártóhoz fordul.

A szimeringek a leggyakrabban használt tömítések, amelyek egyszerre képesek szilárd és rugalmas tartást biztosítani. A szimeringgyártás során figyelembe kell venni, hogy e tömítések egyszerre három feladatot is ellátnak: tömítenek, összetartják a csatlakozó és mozgó alkatrészeket, valamint lehetővé teszik, hogy az egymáshoz csatlakoztatott elemek szabadon tudjanak mozogni. A szimeringgyártás végtermékének e három feltételt mindenképp teljesítenie kell. A szimeringek használata azonban kopással jár, ezért a rendszeres ellenőrzésük erősen ajánlott, és ha erős kopás tapasztalható, akkor azonnal szükség van a cseréjükre.

Többféle anyagból gyártott szimeringek vásárolhatóak meg a használati körülményeknek megfelelően, így például butadién kopolimert és akril-nitrilt, illetve fluortartalmú, vagy szilikon gumit. A butadién kopolimerből és akril-nitrilből készült szimeringek ellenállóak az ásványolajakkal, zsírral, vízzel és hűtőfolyadékkal szemben, a fluortartalmú gumiból készült szimeringek emellett a magas hőmérsékletet is bírják, a szilikon pedig kiváló öregedés-, ózon- és időjárásálló tulajdonságokkal rendelkezik, a rugalmasságát pedig minden hőmérsékleten megőrzi.

Ha szimeringgyártó vállalkozást keres, cégünk, a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. az Ön rendelkezésére is áll! A tőlünk beszerezhető szimeringek és egyéb tömítések kiváló minőségűek, az áruk pedig kedvező, így érdemes bennünket választania. Látogasson el a honlapunkra a www.ktt.hu címen, tekintse meg kínálatunkat, és olvasson bővebben a szimeringgyártásról!

Amennyiben kérdése lenne a szimeringgyártással, illetve termékeinkkel kapcsolatban, vagy rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-99-524-270-es telefonszámunkon, illetve a ktt@ktt.hu e-mail címünkön!