Gyermeknevelés

Fejlesztőpedagógia a gyermekek sikeres, nyugodt életéért

fejlesztőpedagógia

Magatartászavarral küzd gyermeke, és segítséget keres a probléma megoldásához? Tanulási nehézségeket tapasztal gyermekénél, és nem tudja, hogy milyen módszer lenne a leginkább megfelelő a számára? Keressen olyan szakembert, aki fejlesztőpedagógiával foglalkozik, és támogatja Önt gyermeke nevelésében!

Az iskolákban egyre több ismeretanyagot kell a gyermekeknek elsajátítani, és kevés az idő arra, hogy mindenkivel egyénileg foglalkozzanak. Az osztályok összetétele változó, vannak kitűnő és kevésbé jó képességű tanulók. A különböző viselkedés- és magatartásproblémák nem csak a gyermeknek okoznak gondot, hanem az intézményben dolgozó tanároknak, és a többi diáknak is. Ha valaki tanulási nehézségekkel küzd, lassabban, kevésbé jó eredménnyel tudja a tananyagot elsajátítani, és elkedvetlenedik a tanulás során. Ezek a problémák különböző okokra vezethetőek vissza, és a szülők feladata mindent megtenni annak érdekében, hogy könnyebbé váljon a gyermekük élete. Ha Ön szülőként ilyen nehézségeket tapasztal gyermekénél, akkor érdemes fejlesztőpedagógiával foglalkozó szakembert keresni, aki támogatja, és minden segítséget megad a gondok megoldásához. A fejlesztőpedagógia részletesen ismeri, elemzi ezeket a nehézségeket, és számos megoldást talál. Ha minél hamarabb szeretné, hogy gyermeke kiegyensúlyozott életet éljen, könnyebben tanuljon, és ne legyenek magatartási problémái, akkor éljen a lehetőséggel, amit a fejlesztőpedagógia kínál. A szakember kifejezetten olyan gyermekekkel foglalkozik, akiknek figyelemzavar (ADHD), beilleszkedési, magatartási probléma (BTMN) vagy más tényező miatt nehéz a tanulás, illetve akik sajátos nevelési igényűek (SNI). Megoldódhatnak a különböző viselkedési zavarok, sőt, a DISZLEXIA, DISZGRÁFIA, DISZKALKULIA is megszüntethető, ami kedvező az egyén és a környezete számára is.

Működjön együtt fejlesztőpedagógiával foglalkozó szakemberrel az eredményes, nyugodt diákévek érdekében! Szántóné Szabó Edit segít a probléma megoldásában, gyermeke egyéni fejlesztésében. Informálódjon részletesen a fejlesztőpedagógiával kapcsolatban, és más tevékenységeiről is a www.editcoach.hu weboldalon, és keresse bizalommal a 06-70-4164138-as telefonszámon!