Gyermeknevelés

Idegen nyelv az óvodában a nyelvtanulás megalapozásához

idegen nyelvvel az óvodában

Óvoda választása előtt áll? Több szempontot vesz figyelembe a mérlegelés során, amelyek között szerepel a nyelvtanulás lehetősége is? Válasszon olyan intézményt, ami a legmegfelelőbb gyermeke számára, és találkozhat az idegen nyelvvel az óvodában!

A családtervezés mindenki életében fontos esemény. A szülők biztosítják gyermekük fejlődésének és növekedésének a feltételeit, majd az egyes időszakokban igénybe veszik a különböző intézmények szolgáltatásait. Általában három éves kor után a gyermekek óvodába kerülnek, ahol megkezdik a csoportokba való beilleszkedést, és a különböző tevékenységek elvégzését. Ez az intézmény arra szolgál, hogy biztosítsa az óvodások iskolaéretté válását, ami alapvető feltétele, hogy megkezdjék a tanulmányaikat. A szülők több szempont alapján választanak óvodát gyermekük számára, amelyek között egyre gyakrabban szerepel, hogy a fejlesztő tevékenységek körében megtalálható legyen az idegen nyelv az óvodában. Rövidebb távon előnyös, ha az intézmény közel van a lakóhelyhez, de hosszabb távon sokkal jobb, ha a lehetőségek között szerepel az idegen nyelv az óvodában. Ha olyan helyet választ, ahol elsajátítható az idegen nyelv az óvodában, akkor megalapozhatja gyermekének nyelvtanulását. Az idegen nyelv az óvodában több szempontból fontos a kicsik számára. Az iskolai tanulmányok során mindenki találkozni fog azokkal a nyelvekkel, amelyeknek a tudása elengedhetetlen az egyes szakmák elvégzéséhez, és az életben való boldoguláshoz. Sok munkahelyen kérik az idegen nyelv ismeretét, ezért az iskolák beépítik a tananyagukba. Ha gyermeke megismerkedik az idegen nyelvvel az óvodában, akkor könnyebben el tudja sajátítani az adott nyelvet, és jobban meg tud felelni az elvárásoknak. Az óvónők az életkori sajátosságoknak, és az egyéni adottságoknak megfelelően foglalkoznak gyermekével, valamint játékosan építik be az idegen nyelvet az óvodában.

Nagyon jó lehetőséget nyújthat gyermekének az iskolakezdés előtti években, ha olyan intézménybe íratja, ahol kiemelt szerepet kap az idegen nyelv az óvodában! A 12. kerületben található Happy Kids nemzetközi magánóvodánkban angol nyelvű környezetben zajlik a nevelés, így felkészülten mehet gyermeke angol nyelvű nemzetközi iskolába. Tudjon meg többet a nevelési programjainkról a www.happykids.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal a 06-1-3562440-es telefonszámon, vagy az info@happykids.hu e-mail címen!