Gyermeknevelés

Magánóvoda Budapesten: egyénre szabott nevelés és fejlesztés

magánóvoda Budapesten

Óvodás lesz kisgyermeke, és még nem tudja, melyik intézményt válassza? Szeretné, ha biztonságos környezetben töltené a hétköznapokat a kicsi, ahol szeretetteljes emberek veszik körül? Fontosnak tartja az egyéni fejlesztést, a közösségi életre való felkészítést? Magánóvodában Budapesten mindezeknek megfelelnek, sőt lehetőséget nyújtanak az angol nyelvismeret elsajátítására is.

A kisgyermekek életében, lelki fejlődésében meghatározó szerepet játszanak az óvodában eltöltött évek. Fontos, hogy a kicsik jól érezzék magukat, sokat számít a derűs légkör. A segítőkész, empatikus dolgozók magatartása, a családias környezet érzelmi biztonságot nyújt a kisgyermekeknek. Ha a megfelelő óvoda kiválasztása előtt áll, nincs könnyű dolga, hiszen rengeteg lehetőség várja. Amennyiben lényeges, hogy minél kevesebben legyenek az intézményben, mivel szeretné, hogy gyermekével sokat foglalkozzanak egyénileg, akkor érdemes magánóvodát Budapesten választani. A kis létszámmal való működés előnye, hogy minden kisgyermekre egyformán nagy figyelmet tudnak fordítani, könnyen eleget tesznek az egyéni bánásmód elvének. Magánóvodában Budapesten minden feltételt biztosítanak a családias, gyermekközpontú nevelés érdekében. Sőt találhat olyan magánóvodát Budapesten, ahol mindezek mellett, játék közben angolt is tanítanak a kicsiknek.

Happy Kids magánóvodánkban Budapesten a legjobb kezekben tudhatja gyermekét! Biztonságos környezetben fejlesztjük a kicsiket, kiemelt figyelmet fordítunk a vidám légkör megteremtésére. Az egyéni adottságok, és az életkori sajátosságok figyelembevételével látjuk el a nevelési feladatokat. A fokozatosság, és a játékosság elvét alkalmazzuk, célunk, hogy kiegyensúlyozott, segítőkész, kreatív iskolás, majd felnőtt váljon a gyermekekből. Magánóvodánkban Budapesten különféle foglalkozásokkal tesszük színesebbé, érdekesebbé a mindennapokat. Ha szeretné, hogy gyermeke játszva tanuljon meg angolul, és emellett a magyar nyelv se kerüljön háttérbe, érdemes bennünket választani. Tudjon meg többet rólunk a www.happykids.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-1-3562440-es telefonszámunkat, vagy küldjön e-mailt az info@happykids.hu címünkre!