Művelődés

Gyerekszínházi előadások szervezése a kicsik hasznos időtöltéséért

gyerekszínházi előadások

Szeretné a gyermekeket megörvendeztetni a településén, vagy az Ön által vezetett intézményben? Kicsik részére szervez műsort? Színes és vidám gyerekszínházi előadásokkal nagy örömet szerezhet a kisgyermekeknek.

Az év során több alkalom nyílik arra, hogy gyerekszínházi előadásokat bonyolítson le. A kisgyermekek szeretik a játékos rendezvényeket, a különböző szórakoztató műsorokat, és különösen kedvelik a gyerekszínházi előadásokat. Az óvodák és az iskolák a tanév során néhány alkalommal igyekeznek olyan programokkal készülni a gyermekek számára, amelyek biztosítják a kikapcsolódást, és megfelelő tanulsággal is szolgálnak. Egyes intézmények rendszeresen vásárolnak színházbérleteket, így a tanulóknak lehetőségük nyílik a gyerekszínházi előadások látogatására, ahol találkozhatnak színészekkel, és megismerkedhetnek különböző darabokkal. Remek családi programok is a gyerekszínházi előadások, amikor a nagyszülők, és a szülők elvihetik a gyermekeiket a színházba, vagy a kultúrházba. Ha Ön szeretne ilyen rendezvényt időszakosan, vagy rendszeresen lebonyolítani, célszerű olyan rendezvényszervező irodával felvenni a kapcsolatot, ahol foglalkoznak gyerekszínházi előadások szervezésével. Az év vége felé közeledve, az ünnepek alkalmával nagyon jó meglepetés a gyerekszínházi előadásokra történő meghívás. A téli szünet szabadidőt biztosít arra, hogy a gyermekek különböző műsorokat, eseményeket látogathassanak, ezért ekkor is kiváló ötlet gyerekszínházi előadásokkal kedveskedni. A gyermek nézőközönség önfeledten szórakozhat, jól érezheti magát, élményekkel gazdagodhat, és szellemileg felfrissülve térhet haza a műsorok után. Annak megfelelően választhatja a programot, hogy milyen korosztályról van szó, óvodásokat vagy kisiskolásokat szeretne szórakoztatni.

A Szikora Rendezőiroda munkatársaiként különböző gyerekműsorokkal is foglalkozunk. Örömmel vállaljuk a gyerekszínházi előadások szervezését. A zenés, interaktív, díszlettel és jelmezzel színesített programokon biztos, hogy minden kisgyermek jól érzi magát. Informálódjon részletesen a műsorokról a www.szikorarendezoiroda.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-2506858-as telefonszámon, vagy az info@szikorarendezoiroda.hu e-mail címen!