Oktatás

Önnek is ott a helye a tanévindító konferencián!

Kifelé haladunk a nyárból, egyre gyorsabban közeledik a szeptember, és vele együtt egyre határozottabb alakot ölt a vadonatúj tanév is. Ahogyan a kisdiákok és szüleik is megkezdik a felkészülést már augusztusban, és új tanszereket, eszközöket vásárolnak az iskolába, úgy a pedagógusoknak is érdeke, hogy az első becsengetés előtt megszerezzék a felkészült tanévkezdéshez szükséges információkat. Erre kitűnő alkalom a tanévindító konferencia!

Augusztus végén ismét megrendezzük Országos Tanévindító Konferenciánkat, a sorban a kilencediket! A tanévindító konferenciát a MOM parkban tartjuk, ahol egész napon át tartó beszélgetések, tájékoztatók és előadások várják azokat, akik szeretnének többet megtudni az aktualitásokról, a változásokról és az egyéb fontos dolgokról. Az előadásokat követően a résztvevők számos kiadványt jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak meg, köztük tesztkönyveket, nyelvkönyveket, fejlesztő és foglalkoztató könyveket is. Érdemes minél hamarabb regisztrálni és megváltani a belépőjegyet, mert mindenki, aki megjelenik, egy nap alatt rengeteg hasznos információ birtokába juthat. Nincs is annál megnyugtatóbb, amikor meglepetések, kavarodás, bizonytalanság és hibák nélkül végezheti valaki a feladatait. A tudás pontosan ezt az előnyt adja meg! Legyen jelen Ön is a IX. Országos Tanévindító Konferencián, és induljon előnnyel ebben a tanévben is!

A Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. weboldalán, a www.raabe.hu címen még több hasznos és érdekes információt tudhat meg a tanévindító konferenciával kapcsolatban minden érdeklődő, aki felkeres minket. Ha nem szeretne lemaradni, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapon megadott elérhetőségeinken! Kérdéseire készséggel válaszolunk a raabe@raabe.hu e-mail címen, vagy a  +36-1-320-8632-es telefonszámon. Írjon nekünk, vagy hívjon minket, és ne maradjon le semmi fontosról! Vegyen részt az augusztusi tanévindító konferencián, és kezdje az új tanévet tökéletesen felkészülten és tájékozottan!