Praktikus otthon

A cserépkályha helyes használata

cserépkályha

Elnyerte a tetszését a cserépkályhával való fűtés, ezért ezt a berendezést szeretné otthonában rendszeresen használni? A cserépkályha előnyös több szempontból, azonban nagyon fontos a megfelelő működtetés. Tájékozódjon körültekintően, mielőtt beüzemeli a fűtőberendezését, és tegyen eleget az előírásoknak a későbbiek során is!

Ha szeretne a kiadásain csökkenteni, és kedveli a természetes megoldásokat, érdemes cserépkályhával fűteni. Más berendezésekhez képest a cserépkályha hatásfoka a legjobb, és nem kell az üzemeltetésre sok időt fordítani, többnyire naponta csak egyszer kell begyújtani. A cserépkályha nem csak kiváló fűtőeszköz, hanem esztétikum szempontjából is érdemes mellette dönteni. Szépsége és hangulata maga köré vonzza a lakókat, és kellemes hangulatot teremt. A cserépkályha üzemeltetése minden plusz ráfordítás nélkül független a közműszolgáltatásoktól, azonban lényeges, hogy az előírások szerint kerüljön sor a használatra. Sajnos nagyon hamar kialakulhat probléma a huzatgyengeség, és a helytelen működtetés miatt. A szezon előtti első begyújtásnál elengedhetetlen a kémény tisztítása, majd előmelegítése, és gondoskodni kell a huzatról. Apró, tiszta, száraz fával, 15-20 perces égetéssel, és a tüzelőajtó kinyitásával ez egyszerűen megoldható. A cserépkályha begázosodhat, ha más anyagok elégetésére kerül sor, mint például festékes, ragasztós fa, olajos magvak héja, valamint akkor is, ha égés közben lezárja az ajtót.

Tartsa be a szabályokat a problémamentes működtetés érdekében! Válasszon olyan cserépkályhát, amit örömmel használ, és illik az adott helyiség stílusához is! Cégünk, a Kályhacsempe Manufaktúra Kft. rengeteg cserépkályha ötlettel várja, amelyeket megtekinthet a www.kalyhacsempemanufaktura.hu internetes oldalon! Eredeti zalaegerszegi kályhacsempével burkolt fűtőberendezéseket kínálunk kedvező áron. Számos klasszikus, minimál, modern cserépkályha minta és idom kialakítására van lehetőség, így Ön is könnyen megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Megrendeléssel kapcsolatban, és felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-92-510235-ös telefonszámon, vagy az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címünkön!