Praktikus otthon

A sarokgarnitúra kiválasztása – hasznos tippek vásárlás előtt állóknak

sarokgarnitúrák

sarokgarnitúrák rendkívül népszerű bútorok, hiszen nagyon kényelmesek, mutatósak és praktikusak. Azonban aki mellettük dönt, annak nincs könnyű dolga a vásárlás során, ugyanis óriási a választék belőlük. Most nézzünk néhány hasznos tippet arra vonatkozóan, hogy mi mindent érdemes figyelembe venni a bútor kiválasztásakor!

sarokgarnitúrák terén hatalmas a méretválaszték. Mérjük meg, hogy maximum mekkora berendezés fér el, illetve gondoljuk végig azt is, hogy milyen alakút szeretnénk. Egyszerű, „L” vagy inkább „U”? Az „U” alakú lényegesen nagyobb, de ha elfér, akkor egy rendkívül látványos és kényelmes bútor tulajdonosai leszünk. Fontos kérdés, hogy alváshoz is lesz-e használva a sarokgarnitúra, ugyanis, ha igen, akkor érdemes a kinyitható modelleket keresni. Ezek vendégágyként is praktikusak lehetnek. A nyitás módja többféle lehet. Egyes típusoknak az ülőrészét kell kihúzni, majd lehajtani a háttámlát, míg más modellek ágyszerkezettel nyílnak. A sarokgarnitúrák között vannak ágyneműtartós és ágyneműtartóval nem rendelkező bútorok is, ezért, ha tárolásra is szeretnénk használni, akkor ezt mindenképp érdemes figyelembe venni. Természetesen fontos szempont a berendezés kinézete is. Olyan modellt keressünk, ami jól illik a helyiség meglévő bútorainak stílusához és színéhez! Az elegáns, modern, de épp az antik stílusú otthonokba is remek választás lehet egy bőr sarokgarnitúra, míg a klasszikus berendezéshez inkább a minden korosztály számára megfelelő, fiatalos szövet modellek az ideálisak. Lényeges szempont a sarokgarnitúra ára is, azonban nem szabad, hogy ez legyen az elsődleges. Érdemes mindent egybevetve dönteni, és egy megbízható céghez fordulni, ami tartós, strapabíró bútorokat kínál megfizethető áron.

Amennyiben ilyet keres, látogasson el a www.bohemiabutor.hu honlapra és tekintse meg cégünk sarokgarnitúra kínálatát! Ha pedig kérdése merült fel, akkor forduljon hozzánk bizalommal a +36309197397-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@bohemiabutor.hu e-mail címre!