Praktikus otthon

Könnyűszerkezetes házak – Otthonteremtés rövid időn belül, igényei szerint

könnyűszerkezetes ház

Családi házban képzeli el a jövőjét? Nem szeretne használt ingatlant vásárolni, de nincs ideje a kivitelezés szervezésére, és a munkafolyamatok ellenőrzésére? Valósítsa meg a terveit könnyűszerkezetes ház építésével, így rövid időn belül költözhet be a saját otthonába!

A családi ház sokkal szabadabb és nyugodtabb, mint egy lakás, és lehetőséget nyújt a kertészkedésre is. Az udvaron könnyen lebonyolíthatók szabadtéri programok, és a baráti összejövetelek, sütögetések színhelyévé is válhat ez a terület. Gyermekekkel, kisállatokkal főként kényelmesebb, ha elég hely áll rendelkezésre. Különböző technológiák közül választhat, ha családi ház építése előtt áll. Gyors, biztonságos megoldás a könnyűszerkezetes ház kivitelezése, amit átvehet a szakemberektől akár kulcsrakész állapotban is. Ugyanakkora bruttó alapterület mellett sokkal nagyobb nettó alapterülettel számolhat a téglaházhoz képest. A száraz technológiának köszönhetően nem fognak a falak vizesedni, penészesedni, nem kell a hőhidaktól tartani, valamint a hő-és hangszigeteléssel is elégedett lehet. Mindezek mellett pedig a költséghatékony fenntartás is a könnyűszerkezetes házak mellett szól.

Ne mondjon le a terveiről, érje el a a célját rövid időn belül! Költözzön be olyan ingatlanba, amit egyéni elképzelései alapján építenek fel a szakemberek! Használja ki a könnyűszerkezetes házak kivitelezésének előnyeit! Cégünk, a City Best Hause Kft. segít Önnek abban, hogy minden szempontból megfelelő könnyűszerkezetes ház tulajdonosa legyen! Szerkezetkész, félkész, és kulcsrakész könnyűszerkezetes házak építését egyaránt vállaljuk. Energiatakarékos és biztonságos, esztétikailag is kifogástalan ingatlant adunk át. Amennyiben hitelre van szüksége, ennek ügyintézésében is tudunk segíteni. Tudjon meg többet teljes körű, színvonalas szolgáltatásunkról, és a könnyűszerkezetes házak előnyeiről a www.acelhaz.hu weboldalon! Egyeztessen velünk időpontot a személyes megbeszélésre, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-30-3167304-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kanadaigyorshaz@gmail.com e-mail címünkre!