Praktikus otthon

Laminált parketta: tartós és stílusos megoldás az otthonos kialakításhoz

laminált parketta

Sok kérdése merül fel a burkolóanyagok kiválasztását illetően? Felújítást végez vagy építkezik, és szeretne minden szempontból kiváló anyagot találni? Ha otthonos, esztétikus, ugyanakkor időtálló megoldást keres, érdemes a laminált parketta mellett dönteni, amit számos más szempont miatt is megéri alkalmazni.

Korszerű padlóburkolatok hosszú sora áll rendelkezésre, így bárki bármelyik helyiségbe keres megfelelő anyagot, könnyen beszerezheti. Ha előnyben részesíti a természetes megjelenést, ugyanakkor tartós, strapabíró terméket keres, érdemes a laminált parketta mellett dönteni. Hatalmas szín és mintaválaszték áll rendelkezésre, a mintázat és a lerakási mód változtatható egy helyiségen belül is. A laminált parketta bátran alkalmazható padlófűtés esetén is, a fektetése és a tisztítása nagyon egyszerű. Minél vastagabb a laminált parketta, annál jobb érzés rajta járni, és masszívabb, komfortosabb hatás érhető el. Megfelelő aláburkolással kiváló hangszigetelés várható, valamint a lépészaj csökkentése sem okozhat gondot. Ha igyekszik egészségtudatosan élni, szintén kiváló megoldás a laminált parketta, ugyanis jóval kisebb a káros anyag kibocsátás, mint néhány valódi fa parkettához használt lakkok esetében, és a sok vegyszer is nélkülözhető a tisztítás során. Nagy segítséget jelenthet, ha online elérhető szolgáltatónál tájékozódik, így akár otthonról válogathat a különféle színek és típusok közül.

Válassza ki az Ön egyéniségéhez, és az ingatlan stílusához leginkább illő laminált parkettát! A Csepel Parkett Kft. munkatársaiként kiváló minőségű burkolóanyagok széles kínálatával várjuk, többek között különböző árnyalatú laminált parkettával is. Célunk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, ennek érdekében nem csak részletes információ, hanem többféle kategória alapján használható kereső is elérhető a www.csepelparkett.hu weboldalon. Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a 06-30-0112245-ös telefonszámon, vagy a csepelparkett@csepelparkett.hu e-mail címen!