Praktikus otthon

Tetőtéri ablak az egyedi igényeknek megfelelően

tetőtéri ablak

Ha bővül a család és változnak az igények az otthonnal kapcsolatban, a legjobb megoldás a tetőtér beépítse, amivel jelentősen növelhető az ingatlan hasznos területe. Kézenfekvő ez azok számára, akik családi házban laknak, a megvalósítás azonban már korántsem ilyen egyértelmű, hiszen rengeteg döntést kell meghozni a bővítés kapcsán. A hagyományos berendezési elemek és módszerek ugyanis gyakran nem állják meg a helyüket a tetőtér speciális kialakítása miatt, így igen sok téren fel kell fedezni a lehetőségeket. Ilyen a tetőtéri ablak is, melynek beépítése előtt sokféle tényezőt érdemes mérlegelni.

•    A tetőtéri ablak beépítése előtt az egyik legfontosabb kérdés, amiben döntést kell hozni, az a magasság. Ez nem csak a praktikus használatot befolyásolja, hanem azt is, hogy mennyi fény jut a helyiségbe, hiszen minél magasabban van az ablak, annál több fényt ereszt be.
•    Lényeges szempont a helyiségbe jutó fényt illetően az üvegezett felület nagysága is. Természetesen a nagyobb felületű tetőtéri ablak több fényt enged be, de érdemes találni egy középutat a reális költségek és észszerű szigetelés érdekében.
•    Meg kell fontolni, mennyi nyílászáró legyen. Két ablak egyenletesebb bevilágítást biztosít, ugyanakkor két tetőtéri ablak ára magasabb, mint egy nagyobbé és több munkát is igényel a beépítés.
•    A tetőtéri ablakok esetében különösen fontos kérdés az üvegezés típusa, hiszen ez jelentős szerepet játszik a hőszigetelésben, ami sarkalatos kérdés a tetőtérben.

Önnek már vannak elképzelései az otthona bővítéséhez szükséges nyílászárókról? Ha olyan csapatot keres, akik többféle lehetőséget kínálnak és nagy szakértelemmel végzik a tetőtéri ablak beépítését, ismerje meg a Precíz Ablak Magyarország Kft. tevékenységét! A részletekért látogasson el www.precizablakmagyarorszag.hu weboldalunkra, és ha kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy érdeklődne a tetőtéri ablak árak felől, forduljon hozzánk bizalommal az info@precizablakmagyarorszag.hu e-mail címen vagy a +36-70-346-5952-es telefonszámon!