Praktikus otthon

Zsalúzia a hatékony és esztétikus árnyékoláshoz

zsalúzia

Hiányzik otthonából a tökéletes árnyékoló? Reluxához hasonló, de hatékonyabb megoldást keres? Szeretné a régi árnyékolástechnikai eszközöket lecserélni? Minden szempontból elégedett lehet, ha zsalúzia alkalmazása mellett dönt. Érdemes a 2021-től igénybe vehető állami támogatás lehetőségét kihasználni, így jelentős összeget spórolhat meg a felújítás során!

A komfortos, kényelmes, és esztétikailag is megfelelő otthon kialakítása érdekében számos tényezőre szükséges ügyelni. A korszerű, folyamatosan fejlődő technológiáknak köszönhetően egyre többféle termék áll rendelkezésre minden területen, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást. Nincs ez máshogy az árnyékolástechnikai eszközöket illetően sem. Különböző módszerek alkalmazására van lehetőség, amelyek közül Ön is könnyen választhat. Beltéren és kültéren elhelyezhető termékek egyaránt kaphatók. Sokan rajonganak a reluxáért, viszont a nyári melegben problémát jelenthet a helyiségek gyors felmelegedése. Ha Önnek is ez a gondja, vagy még nem áll rendelkezésére a tökéletes árnyékoló, de nem szeretne a redőny mellett dönteni, érdemes a zsalúzia előnyeit kihasználni. A zsalúzia külső reluxának is nevezhető, hiszen ugyanúgy lamellákból épül fel, viszont kültéren található. Ennek köszönhetően meggátolja a beltéri helyiségek felmelegedését, megakadályozza a kívülről való belátást, de nem gátolja bentről a kilátást. Önre van bízva, hogy mekkora mennyiségű fényt szeretne az otthonába beengedni, egyéni igényei szerint szabályozhatja a zsalúziát. Többféle változat közül rendelheti meg az elképzeléseinek, és az ingatlan adottságainak megfelelő zsalúziátAlufix zsalúziával időtálló eredményt érhet el. Kültéri vakolható, és látszó tokos kialakítás is választható, akár opcionálisan integrált szúnyoghálóval együtt rendelhető.

Tudjon meg többet a zsalúziák jellemzőiről, és árnyékoljon kényelmesen, hatékonyan! Cégünk, a Movatherm Bt. több éve nyújt megbízható segítséget a nyílászárók és az árnyékolás területén. Kiváló minőségű termékeket kínálunk kedvező áron, és örömmel adunk tanácsot. Szerezzen bővebb információt a www.movatherm.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-96-234090-es telefonszámon, vagy a movatherm@gmail.com e-mail címen!