Sikeres vállalkozás

Benzinkút karbantartás: Milyen teendőkre van szükség?

benzinkút karbantartás

Napjainkban egyre többen szereznek jogosítványt és vásárolnak saját autót vagy motort, hiszen ez a legkényelmesebb módja a közlekedésnek. Egy jármű fenntartása számos teendővel jár tulajdonosa számára, melyek közül a legalapvetőbb a rendszeres üzemanyag ellátás, hiszen többek között ez gondoskodik a működésről. Ennek köszönhetően egyre több benzinkútra van igény, ahol az autósok és motorosok üzemanyagot tankolhatnak járművükbe és egyéb, kisebb karbantartási teendőket is elvégezhetnek.

A benzinkutak építése, valamint technológiai szerelése nagy szakértelmet igényel, azonban az üzemeltetés során is gondoskodni kell bizonyos teendőkről. Az alábbiakban összefoglaljuk, mire terjed ki a benzinkút karbantartás!

benzinkút karbantartás célja a létesítmény üzembiztonságáról való gondoskodás, melybe beletartoznak a szükséges ellenőrzések, illetve adott esetben a javítási tevékenységek is. A benzinkút karbantartási teendők kiterjednek a kútoszlopok átvizsgálására, javítására, a lyukadás-jelző felülvizsgálatára, a pisztolygőz és gázinga rendszerrel, a tárolótartállyal és annak elemeivel, valamint az olajfogóval kapcsolatos teendők ellátására.

Megbízható partnert keres a benzinkút karbantartásra? Ismerje meg cégünk, a TRIÁSZ-95 Kft. sokoldalú tevékenységét, melybe nem csupán a benzinkutak építése, hanem azok rendszeres karbantartása, szükséges esetén a javítási teendők ellátása is beletartozik! Vállalunk az általunk épített benzinkutak karbantartása mellett már meglévő közforgalmú, valamint belső felhasználású üzemanyagtöltő állomásokkal kapcsolatos tevékenységet is.

Látogasson el www.triasz-95kft.hu weboldalunkra, ahol bővebben tájékozódhat cégünkről, illetve valamennyi szolgáltatásunkról! Amennyiben szeretne minket megbízni a benzinkút karbantartással, vagy kérdése merült fel munkánkkal kapcsolatban, szakértőink rendelkezésére állnak elérhetőségeinken! Hívhat minket a +36-42-403 049-es telefonszámon, ha pedig üzenetet küldene, azt is megteheti weboldalunk kapcsolati menüpontján keresztül!