Sikeres vállalkozás

Bőrfotelekkel az irodaházak és szállodák kényelméért

bőrfotelek

A kényelmes körülményeket mindenki szereti, és ezt érdemes szem előtt tartani a szállodák, illetve irodaházak kialakításánál, berendezésénél is. Fontos, hogy a vendégek, ügyfelek kényelmesen helyet foglalhassanak, amíg várakoznak, ezért érdemes magas minőségű kanapékat, bőrfoteleket helyezni a közösségi terekbe, ügyfélfogadókba.

bőrfotelek igazán luxus érzetet keltenek, hiszen nem csak rendkívül kényelmesek, hanem nagyon elegánsak is, és modernné varázsolják a helyiséget. Egy bőrfotelben komfortosan elhelyezkedhetnek az ügyfelek vagy épp a szálloda vendégei. A bútorokat ajánljuk akár a recepció környékére, a közösségi terekbe, de természetesen remek választásnak bizonyulnak a hotelszobákba is.

Sokan attól tartanak, hogy a bőrfotelek rendszeres ápolást igényelnek, és ezért nem éri meg mellettük dönteni. Azonban néhány egyszerű szabály betartásával a bőrfotelek rendkívül tartósak lesznek, és hosszú távon sem fognak veszíteni eleganciájukból. Egyrészt arra érdemes odafigyelni, hogy a bútorokat ne érje közvetlen napfény, illetve ne tegyük őket közvetlenül a fűtőtest közelébe. Mint minden bútornál, úgy a bőrfotelnél is célszerű odafigyelni a tisztításra: puha ronggyal töröljük le róla a port, és időnként töröljük át bőrbútorok ápolására szolgáló szerrel, ami megakadályozza az anyag kiszáradását, ami a kirepedezést okozza. Ha pedig véletlenül valami ráömlik, az a legtöbbször egyszerűen letörölhető, de léteznek kifejezetten bőrtisztításhoz ajánlott termékek is, amik nagyon hatékonyan képesek eltüntetni a foltokat.

bőrfoteleket ajánljuk nem csak otthonra, hanem szállodákba, irodaházakba is, ahol megalapozzák  az ügyfelek és vendégek kényelmét. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését irántuk, kínálatunk megtekintéséhez látogasson el honlapunkra, a www.lederland.hu weboldalra! Ha pedig további kérdése merült fel termékeinkkel vagy a vásárlás menetével kapcsolatban, keressen minket bizalommal a 06 30 629 7647-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@lederland.hu e-mail címre!