Sikeres vállalkozás

Egyszemélyes Kft. alapítás – Valósítsa meg a terveit önállóan!

egyszemélyes Kft. alapítás

Rengeteg ötlete van, amelyeket szeretne megvalósítani? Cégalapításon gondolkodik, de nem akar másokkal társulni? Lehetősége van egyszemélyes Kft. alapítására, így önállóan végezheti a tevékenységét, és nem kell a nyereségen osztozni. A részletes információkért, és az ügyintézés miatt sem kell kimozdulni, ehelyett érdemes az online cégalapítás előnyeit kihasználni.

A sikeres vállalkozás egy jó ötlettel kezdődik, bármikor dönthet Ön is úgy, hogy az elképzeléseit megvalósítja. Ha szeretne céget alapítani, de nincs szüksége társakra a munkája során, választhatja az egyszemélyes Kft. alapítást, ami számos előnnyel jár. Mindent egy kézben tudhat, az apró részleteket kreatív módon Ön dolgozhatja ki. Az egyszemélyes Kft. alapításakor a többszemélyes társasággal ellentétben nem társasági szerződésre, hanem alapító okiratra van szükség. Nem kell attól tartani, hogy nagy összeg nélkül nem tud elindulni, ugyanis 100 ezer forint elég ehhez. Egy éven belül szükséges a minimális törzstőkét, azaz összesen a 3 millió forintot pótolni. Az egyszemélyes Kft. alapításakor születhet olyan döntés, hogy a tulajdonos kiskorú, azonban ilyenkor a vezető tisztségviselő egy felnőtt személy. Magánszemély, és gazdasági társaság is kezdeményezheti az egyszemélyes Kft. alapítását, a nélkülözhetetlen dokumentumok listájáról célszerű minél előbb, körültekintően tájékozódni.

Bárhonnan megalapíthatja a cégét, csak internetre és a szükséges dokumentumokra van szükség! Ebben segít Önnek a Cégalapításmost.hu Kft.! Sokoldalú szolgáltatást nyújtunk, minden fontos információt átadunk, részletesen tájékoztatjuk a cégalapítás menetéről. Célunk, hogy minél egyszerűbben tudja a vállalkozását elindítani, majd eredményesen működtetni. Akár egyszemélyes Kft. alapítása mellett dönt, akár más cégformát választ, mi az aktualitásoknak megfelelően tájékoztatjuk. Olvasson részletesen az egyszemélyes Kft. alapításával, és az egyéb lehetőségekkel kapcsolatban a www.cegalapitasmost.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket az info@cegalapitasmost.hu e-mail címünkön, vagy hívja a hétvégén is elérhető 06-70-2175701-es telefonszámunkat!