Sikeres vállalkozás

Feltekercselő bármilyen nyomtatóhoz a hatékony munkavégzésért

feltekercselő

Csomagok vagy termékek címkézésével foglalkozik? Nagy mennyiségű áru matricázását szeretné minél egyszerűbben megoldani? A korszerű készülékek sokat segítenek ebben, érdemes feltekercselőt is használni, ami lehetővé teszi a gördülékeny, precíz munkavégzést.

A különböző áruk címkézése, csomagolása során nagy szükség van a nyomtató használatára. Fontos, hogy mindig a megfelelő méretű és információkat tartalmazó matricák felragasztására kerüljön sor. Minél nagyobb mennyiségről van szó, annál fontosabb a kiegészítő eszközök alkalmazása. Bizonyára az Ön számára is fontos a megbízható működés, a gyors átállás, a gazdaságos üzemeltetés, az egyszerű kezelhetőség. Nagy segítséget jelent a külső feltekercselő, amely a nyomtatót magára hagyva is elvégzi a címkék kezelését. A beépített szabályzókarral rendelkező feltekercselő azonos feszesség biztosít a tekercs teljes keresztmetszetén. Nem kell attól tartania, hogy a nyomtató megállását követően probléma merül fel, ugyanis ilyenkor szünetel a szalag mozgatása is. Többféle típus közül választhatja ki az ideális készüléket, és lehetősége van a feltekercselőn kívül más termékeket is működtetni, amelyek szintén elősegítik a hatékony, gyors, pontos munkavégzést. Célszerű komplett címkéző rendszert üzemeltetni, és az ehhez szükséges eszközöket egy helyről megrendelni a munkaterületnek megfelelően.

Bármilyen nyomtatóhoz keres megfelelő feltekercselőt, vagy más hasznos készüléket, nálunk beszerezheti! Cégünk, az EtiSys Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kiváló minőségű, megbízható termékeket kínál kedvező áron. Kiváló minőségű feltekercselőnk elvégzi a címkék kezelését, így akár magára is hagyhatja a nyomtatóját. A feltekercselőn kívül címkenyomtatót, címkézőgépet, kartonfeliratozót, és kellékanyagokat is átvehet tőlünk. Informálódjon részletesen az általunk kínált eszközökről a www.etisys.hu weboldalon! Megrendeléssel kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel keressen bennünket a 06-82-571133-as telefonszámon, vagy a sales@etisys.hu e-mail címen!