Technológiai innovációk

A jégpult készítést rendelje meg egyedi rendezvény berendezéshez!

jégpult készítés

jégpult készítéssel jégbár születik, ahol nem lesz fagyos a hangulat! Egyedülálló és látványos berendezés készül jégtömbökből bármelyik rendezvényre.

A bár egy összejövetel, rendezvény központi helyszíne. A frissítők és italok itt készülnek, a beszélgetések itt kezdődnek el. Varázsoljon olyan bárpultot a vendégeinek, aminek a látványa is megragadja a tekintetet és ami már önmagában egy jó beszéd témát szolgáltat! A jégpult készítéssel egy ilyen különleges bárpult jöhet létre, amit kizárólag a megrendelő számára, egyedi külsővel készítünk el.

A jégbár készülhet önmagában, illetve kaphat további, szintén jégből készült kiegészítőket is. A poharak, tálak, palackok is készülhetnek jégből, még tovább fokozva a jégbár jégsarki hangulatát. A jégbár valódi jégtömbből kifaragott berendezés, ami a megfelelő technológiával tovább bírja olvadás nélkül, mint egy egyszerű jégtömb. A méretben és formában, díszítésben egyedi megrendelésre készülő bárt ajánlott kiegészíteni például üveg vagy plexi pulttal annak érdekében, hogy a poharak ne csúszkáljanak a jég felületén. A jégpult készítés során a bár kaphat faragást, például a cég logóját vagy dekoratív mintát is, ami megtöri a jég egyszerűségét, illetve reklám eszközként is funkcionál. A jégbe dekorációs elemek, növények, ital palackok is kerülhetnek, na és nem maradhat ki a hangulatvilágítás sem. A jégpult készítést teljes mértékben a megrendelő kívánságaihoz és a rendezvény tematikájához tudjuk igazítani. Ugyan nem örök életű, de tartós, stílusos és egyedi berendezés készül a jégművészek közreműködésével.

jégpult készítést rendelje meg olyan cégtől, aminek hosszú referencia listája van ilyen rendezvény berendezések megtervezéséről és kivitelezéséről! A www.iceart.hu webcímen az Ice-Art Bt. tevékenységéről olvashat és megismerheti az eddig elkészült munkáinkat is. Ha egy kis jeges meglepetést szán a következő rendezvényre, akkor csak forduljon hozzánk bátran és bízza ránk a jégpult készítést! A további felvilágosításért lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeinken, a 06-20-949-50-32 telefonszámon vagy az iceart@iceart.hu email címen!