Technológiai innovációk

Konferencia szék és konferencia asztal modern változatban

konferencia székek

A konferencia székek modern darabjai új színt visznek a konferencia termekbe! Az újdonságokat meg tudja rendelni a Projekt Bútor kínálatából!

A konferencia szék kifejezést hallva, a klasszikus bútor darabok jelennek meg a többség lelki szemei előtt. Ezek a konferencia székek valóban stílusosak, nem lehet velük melléfogni, viszont nem illenek minden környezetbe. Szerencsére van még más választási lehetősége annak, aki nyitott az újdonságokra, illetve teljesen más stílusú konferencia bútorokra van szüksége.

A Projekt Bútor kínálatában több termékcsalád is képviseli a modern konferencia bútorokat. Ajánljuk figyelmébe az MG konferencia székeket, amik minimalista stílusukkal, formabontó színeikkel nagyszerűen párosíthatóak egy olyan rendezvénnyel, ahol a koncepció is hasonló. A rendezvény témája, dekorációja, a vendégek és a helyszín is indokolja, hogy a konferencia székek kiválasztását alaposan megfontolják. Az ilyen stílusú bútorok nagyszerűen illeszkednek egy reklámmal vagy start up vállalkozásokkal foglalkozó konferenciára, sajtótájékoztatóra vagy akár egy céges eseményre is. A konferencia székekből állandó irodai berendezés válhat, amikhez konferencia asztalt is lehet kiegészítésként választani. A dizájn tehát nem funkció nélküli és a konferencia bútoroknak sem kell elavult daraboknak lenniük. Válasszon és használjon korszerű székeket, asztalokat, amik tükrözik az esemény, az iroda jellegét!

A modern alapanyagokból, változatos színekben és letisztult formákban gyártott konferencia székek és bútorok több termékcsaládban öltenek formát, amik kedvező áron megrendelhetőek. Vásároljon néhány darabot vagy több tucatot!

A www.projektbutor.hu webcímen a Projekt Bútor Kft. weboldala szerepel, rajta az összes, forgalmazott bútorról szóló leírás. Az ügyfeleknek természetesen bármikor állunk a rendelkezésére, ha információkat szeretnének kérni a termékekről. A honlapon közzétett elérhetőségek egyikén lépjen velünk kapcsolatba, a 22/503-821, 22/503-822 telefonszámon vagy pedig a projektbutor@projektbutor.hu email címen!